Update augustus 2021

Update augustus 2021

Dag lieve mensen!
De website van st Siloam is weer online, er staan mooie video’s en preken op en interessante artikelen over het Koninkrijk van God en de eindtijd ed. Er zijn ook veel Engelstalige videos maar dat is voor veel mensen geen probleem meer denk ik.
Er wordt nog steeds aan gewerkt om het goed overzichtelijk te krijgen.
Ik ben de afgelopen jaren in de rustige periode veel bezig geweest met lezen en onderzoeken in de Bijbel. En allerlei boeken en conferenties naar een uitweg in de grote dikke brij van Eschatologie en eindtijd verwachtingen.
Er is een veelheid aan artikelen en topics waarin de sommige schrijvers elkaar naar mijn mening met erg sterk en overbodig taalgebruik te lijf gaan.


Maar gelukkig ben ik er door rustig naar te luisteren en bestuderen uit gekomen. En zoals jullie aan de artikelen op de site wel zullen kunnen merken ben ik over gestoken van de futuristische kijk op de eindtijd naar de preteristische kijk op het fenomeen eindtijd of Eschatologie.
Mijn visie voor de komende tijd is daar meer tijd aan te gaan besteden door publicatie, informatie en artikelen ook eventueel bijbelstudie avonden en seminars. En niet alleen over Eschatologie, maar ook discipelschap en geestesgaven genezing bevrijding Vaderhart van God enz.
Dus toerusting en onderwijs zoals we dit jaren gedaan hebben op de Siloam, alleen nu op een andere locatie. In de toekomst meer daar over.
Ook zullen we een pagina gaan maken over boeken die betrekking hebben op de boven vermelde onderwerpen.
En af en toe een artikeltje van mijn hand. Wel weer spannend om de draad weer op te pakken, zeker weten.
Groet en zegen Rob.